Ansell Hyflex 11-618

3,43 excl. BTW

De handschoen van de volgende generatie inzake comfort, beweeglijkheid en soepelheid.

 

Productbladen

Wissen


Minimum aantal: 144

Artikelnummer: 19012900 Categorieën: , , ,
Beschrijving
  • Deze handschoen voelt bijna als een tweede huid. Ze is zeer dun, zit heel comfortabel, past voortreffelijk en biedt vingergevoeligheid voor de meest delicate manipulaties.
  • Dankzij de breitechnologie met 18 steken  per inch  is deze handschoen tegelijk heel dun en duurzaam.
  • Deze handschoen werd ontwikkeld voor een hele reeks lichte toepassingen met droge of licht geoliede voorwerpen. Ze is ideaal voor arbeiders die een betere pasvorm, meer vingergevoeligheid en precisie nodig hebben dan bij hun huidige handschoenen.
  • Ook ideaal voor toepassingen waarbij katoenen handschoenen of helemaal geen handschoenen worden gebruikt, ondanks het risico op schaafwonden, blaren en kleine verwondingen.
  • Bovendien is de donkere handschoen 11-618 goed geschikt voor vrij vervuilde omgevingen.
Merk

Merk

Ansell

Extra informatie
Maat

, , , , ,

Materiaal

Nylon, Polyurethaan

Kleur

Blauw, Zwart

Branche

Auto-industrie, Bouwsector, Installatietechniek, Metaalindustrie, Onderhoud, Transport

Verzending

Verzending Nederland

Voor verzending naar een adres in Nederland berekenen wij €10,00. De levertijd wordt met u gecommuniceerd via het systeem, per mail of telefonisch.

Verzending België

Voor verzending naar een adres in België berekenen wij €15,00. De levertijd wordt ook in dit geval met u gecommuniceerd via het systeem, per mail of telefonisch.

Andere locaties

Voor verzendingen naar adressen buiten Nederland of België vragen wij u om contact met ons op te nemen, bij voorkeur telefonisch of via het contactformulier. Contactgegevens en het contactformulier zijn hier te vinden.