Ansell Hyflex 11-840

4,43 excl. BTW

Uiterst duurzaam en superieur passend voor nauwkeurige manipulaties in schurende toepassingen

 

Productbladen

Wissen


Minimum aantal: 144

SKU: 19014300 Categorieën: ,
Beschrijving

Eigenschappen en voordelen

  • De robuuste 1,1 mm dikke FORTIX™ nitrilschuimcoating (octrooi aangevraagd) beschermt met EN schuurweerstandsniveau 4 en biedt dus tot twee keer meer schuurbescherming dan andere lichte, gebreide en gecoate handschoenen.
  • De FORTIX™ coating is 20% meer ademend dan eerdere materialen, voor minder transpiratie en koelere, drogere handen.
  • De goed passende voering, die aansluit als een tweede huid, volgt de natuurlijke handvormen en is daardoor veel comfortabeler om te dragen: aan de basis van de pink (meer comfort), over de vingertoppen (betere vingergevoeligheid) en op de palm (grotere beweeglijkheid).
  • Met zijn perfect evenwicht tussen doeltreffende schuurbescherming, meer comfort en grote beweeglijkheid is de HyFlex® 11-840 een ideale oplossing voor arbeiders die switchen tussen taken.
  • Dankzij het siliconenvrije materiaal worden ongelakte metalen onderdelen niet vervuild met siliconen.

Video

Merk

Merk

Ansell

Extra informatie
Maat

, , , , ,

Materiaal

Nitril foam, Nylon, Spandex

Kleur

Grijs, Zwart

Branche

Chemische industrie, Glasindustrie, Installatietechniek, Luchtvaart, Mijnbouw, Transport, Metaalindustrie, Auto-industrie, Logistiek

Verzending

Verzending Nederland

Voor verzending naar een adres in Nederland berekenen wij €10,00. De levertijd wordt met u gecommuniceerd via het systeem, per mail of telefonisch.

Verzending België

Voor verzending naar een adres in België berekenen wij €15,00. De levertijd wordt ook in dit geval met u gecommuniceerd via het systeem, per mail of telefonisch.

Andere locaties

Voor verzendingen naar adressen buiten Nederland of België vragen wij u om contact met ons op te nemen, bij voorkeur telefonisch of via het contactformulier. Contactgegevens en het contactformulier zijn hier te vinden.