Edge Basic Steiger set

127,91 excl. BTW

Edge Basic Steiger set bevat:

  • Edge 2 – Algemeen harnas voorzien van:
    • 1 D-ring op de rugzijde
    • 2 D-ringen op de borstzijde
  • Viper – veiligheidslijn met valdemper
  • Haken – 223 (annapurna) + 026 (brooks) 2 m
  • Dynamic Koffer

 

Wissen


Minimum aantal: 1

Artikelnummer: ECD1970 Categorieën: ,
Beschrijving

Eenvoudig, functioneel en veilig
Het EDGE-Economy gamma biedt een goede pasvorm en eenvoudige instellingsmogelijkheden. De EDGE-Economy harnassen kenmerken zich door een opvallende kleurstelling, metaaldelen uit één stuk en een sterk bandenstel. Edge 2 is een algemeen harnas voorzien van 1 D-ring en valindicator op de rugzijde en 2 D-ringen op de borstzijde.

Economy veiligheidslijnen met valdemper
Deze veiligheidslijnen zijn voorzien van een valdemper, welke de kracht van de val absorbeert en daardoor een letselbeperkende werking heeft. Edge Viper heeft een polyamide kernmantellijn, stalen musketonhaak en aluminium steigerhaak.

Haken
Edge biedt een uitgebalanceerd gamma haken voor een grote diversiteit aan toepassingen. Voor de juiste keuze is zowel het materiaal als de grootte van de haak-opening van belang.

Merk

Merk

Dynamic

Extra informatie
Maat

Kleur

Groen/Blauw

Veiligheidslijn

Polyamide kernmantellijn – 2 meter

Haken

223 (annapurna) = stalen musketonhaak
026 (brooks) = aluminium steigerhaak

Verzending

Verzending Nederland

Voor verzending naar een adres in Nederland berekenen wij €10,00. De levertijd wordt met u gecommuniceerd via het systeem, per mail of telefonisch.

Verzending België

Voor verzending naar een adres in België berekenen wij €15,00. De levertijd wordt ook in dit geval met u gecommuniceerd via het systeem, per mail of telefonisch.

Andere locaties

Voor verzendingen naar adressen buiten Nederland of België vragen wij u om contact met ons op te nemen, bij voorkeur telefonisch of via het contactformulier. Contactgegevens en het contactformulier zijn hier te vinden.